Bøger

De samlede Morgenthaler Dyrefabler: Selfie

Af Anders Morgenthaler

"De samlede Morgenthaler dyrefabler - selfie" er en samling af Anders Morgenthalers dyrefabler. Den sjove bog indeholder hele 12 skønne og lærerige fabler, der både egner sig til børn og voksne. Mød alle de fantastiske og skæve dyr! Bogen er helt perfekt til højtlæsning morgen og aften. 

Røv – tre eventyr om verdens sødeste bagdel

Af Anders Morgenthaler

Anders Morgenthaler er kendt for sine skøre og sjove figurer. "Røv" er bestemt ikke en undtagelse! Det er en utrolig skøn børnebog, og den egner sig særligt til børn mellem 5 og 10 år. Du får tre historier om en sød og venlig røv, der aldrig er bleg for at give en hjælpende hånd. I de små historier kommer Røv på noget af et eventyr i sit forsøg på at svare på nogle af livets helt store spørgsmål.

Røv – Verdens vigtigste eventyr

Af Anders Morgenthaler

Her får du endnu et skønt eventyr om Røv og dens bedste ven Gimmergøj. Bogen er et perfekt eksempel på Anders Morgenthalers ret så krøllede hjerne og  utrolig kulørte pen. Røv og Gimmergøj vågner en en helt tilfældig morgen og har mistet alle livets glæder. Noget må de gøre ved det. Røv og den kloge og kontante Gimmergøj tager ud på verdens abosolut vigtigste eventyr. De bevæger sig gennem både rum og tid for at få deres livslyst tilbage - kom med på eventyr!

​Morgenthalers ABc - 28 dyrefabler

Af Anders Morgenthaler

28 skøre og sjove dyrefabler af Anders Morgenthaler. Der er en skøn fabel til hvert eneste bogstav i alfabetet.
Start ud med historien om A - fortællingen om Arne, Asbjørn og Astas skildpaddeskjold, der på mærkværdigvis pludselig er borte. Læs om R - eventyret med duen Rosa, der en dag finder et fremmed æg i sin rede. Du kan også tage fat i historien om F - Frida og Flora, to meget døsige og småsyge elefanter ... Fablerne er i en passende længde, og de er skrevet i et let tilgængeligt sprog for børn. Ja, og så er de ikke mindst fantastisk sjove!

Wulffmorgenthaler kalender 2019

Af Mikael Wulff og Anders Morgenthaler

I Danmark kan det godt føles lidt som om, at året er ét langt efterår. Alle ugens dage kan du konstatere, at det regner og blæser. Den såkaldte forårsmåned maj, føles præcis som oktober. Som ud af det blå er der pludselig nogen, der skyder fyrværkeri af midt i tågen og absolut skal hoppe ned fra spisebordsstolene og råbe "GODT NYTÅR". Hvis du drømmer om at kunne skelne disse regnfulde måneder fra hinanden, så er Wulffmorgenthalers kalender helt oplagt til dig. Og måske kan den endda få dig til at trække på smilebåndet mandag morgen.

Wulffmorgenthaler – Den ultimative samling

Af Wulffmorgenthaler

Bogen er samling af Wulffmorgenthalers allerbedste striber. Den indeholder også skøre samtaler mellem de to forfattere, hvor de fortæller om, hvordan de tog de første spadestik til Wulffmorgenthaler-striben, hvordan de laver jokes om til en tegneseriestribe, om deres udfordringer og om at slå igennem internationalt. Én udfordring har de stadig ikke knækket koden på: Hvorfor er svenskerne de absolut sværeste at få til at grine?

Kontakt & Booking

Har du spørgsmål, eller ønsker du at booke et foredrag med Anders Morgenthaler? Så kontakt ham nemt via formularen.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Du kan også kontakte os på 35 12 12 99 for booking eller [email protected]